Getuigenissen

Astrid & Olivier

"Fantastische fotoshoot voor de communie van onze dochter gerealiseerd. Zeer geduldig in omgang met kinderen en enorm gedreven om de juiste locatie te vinden om prachtige foto's te kunnen leveren.

Jeroen is een echte aanrader en wij zijn enorm tevreden met het geleverd werk!!"

Lien & Patrizio

"Jeroen was afgelopen zomer onze fotograaf op ons huwelijksfeest. Hij vond een mooie, originele locatie om de foto's te maken. Hij was doorheen de hele dag de persoon die steeds in de buurt was en ook regelmatig aftoetste of alles ok was, wat enorm steunend was op zo'n dag. 

De creativiteit, het artistieke spat van de foto's, het album is gevarieerd en met oog voor detail. Jeroen werkt zeer stipt, zijn werk is kwaliteitsvol en zou qua prijs gerust meer mogen vragen. Kortom, hij verdient alle vertrouwen om prachtig werk af te leveren!"

Stephanie & Jens

"Afgelopen weekend hebben we gezinfoto's laten maken bij Duville Photography. Jeroen is een heel fijne, flexibele en professionele fotograaf. Het contact voor, tijdens en na de fotoshoot verliep heel vlot. Van in het begin van de shoot stelde hij ons op ons gemak, zodat we foto's konden maken in een prettige en ontspannen sfeer. We zijn heel erg blij met het resultaat en kunnen Duville Photography alleen maar aanraden!"

 

René & Marie-Jeanne

"We zijn zo blij, Jeroen, met de prachtige reportage die je maakte!

Top fotograaf!

Heel erg bedankt; was een topervaring met een toffe gast..."

Rik & Lhady

"Jeroen is een fantastisch geduldige en gedreven fotograaf.

Tijdens een moeilijke reportage met een huilende baby wist hij toch onvergetelijke momenten vast te leggen.

Ook op de service na de reportage is niets aan te merken: fotoboek, vergrotingen, .... allemaal van topkwaliteit.

Jeroen kreeg carte blanche voor keuze van de foto´'s van de vergrotingen en voor samenstelling van het fotoboek.Wederom toonde hij zijn professionalisme en zorgde zo voor bijkomende blijvende herinneringen.

Eerlijke prijzen voor super kwaliteit. Alles volgens afspraak en zonder verrassingen.

Wij kijken alvast uit naar een volgende fotoshoot met Jeroen."

Sara & Jan

"Tijdens het snuisteren in oude fotoboeken op de zolder van mijn ouderlijk huis stootte ik op een prachtige foto van mijn grootvader zaliger, Albert. Een zwart-wit foto die genomen werd op het trouwfeest van mijn ouders in 1974.

Blijkbaar was mijn pépé toen de cameraman van dienst… En zo herinnerde ik me hem ook! Steeds filmpjes van ons makend, die we op een kerst- of oudejaarsavond bekeken tussen de soep en de kroketten. Warme herinneringen

Die foto wilde ik 'in het groot' op een muur in ons nieuwe huis.

Wat eerst een onmogelijk idee leek, kreeg dankzij Jeroen tóch vorm… Avondenlang bewerkte hij de foto tot deze quasi perfect digitaal opgekuist en vergroot was.

Hiermee konden we naar de firma die de digitale foto uitvergrootte op een aluminium plaat. We konden onze ogen niet geloven toen het afgewerkte product geleverd werd: het beeld op aluminium is éven scherp als de foto van meer dan 40 jaar oud! Ook de zwart-wit tinten van toen zijn bewaard gebleven.

Dit toont aan met hoeveel precisie en passie Jeroen te werk gaat. Wat een vakmanschap! We hebben al veel complimenten gekregen over de foto aan onze muur maar alle credits gaan naar Jeroen.

Heel veel waardering en dankbaarheid voor deze topfotograaf!"

Maarten & Magaly

"Jeroen was onze huwelijks-fotograaf en hij heeft een magnifique reportage afgeleverd.

Voor onze huwelijksdag werd alles in detail gepland en afgesproken.

 De dag zelf hebben wij zonder zorgen kunnen genieten terwijl Jeroen alle mooie momenten heeft vastgelegd. Bij de persoonlijke fotoshoot na de ceremonie had hij veel goede ideeën voor mooie shots en poses. Alleen maar prachtige herinneringen aan een perfecte dag!

Ook na onze huwelijksdag hebben we via Jeroen een indrukwekkende vergroting kunnen bestellen en een prachtig album kunnen samenstellen. Beide van de hoogste kwaliteit.

Kunnen we dit nog een uit de hand gelopen hobby noemen?"

Uw tevredenheid ?

Ons doel !